Nieuws

Patiëntomgeving

Huisartsenpraktijk Dolman biedt u de mogelijkheid uw gezondheidszaken online te regelen via de online patiëntomgeving.
Na aanmelding kunt u in uw persoonlijke omgeving; uitslagen bekijken, uw dossier inzien, herhaalrecepten aanvragen, maar ook een vraag stellen aan uw huisarts middels een E-consult.
Middels het klikken op onderstaande button wordt u verwezen naar de patiëntomgeving waar u zich kunt registreren om gebruik te maken van onze online diensten.  

Vakantie

Dr. Dolman is op vakantie van 08-08-2022 t/m 26-08-2022.  Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met de assistente. Tel: 0475-481236. 
Herhaalrecepten kunt u aanvragen via de patiëntomgeving, zie bovenstaande button of via het bovenstaande telefoonnummer.  
De geplande afspraken bij de praktijkondersteuner gaan gewoon door. Voor niet dringende vragen staan we vanaf 29-8-2022 weer graag voor u klaar. 

Patiëntenstop 

Op dit moment nemen wij helaas geen nieuwe patiënten aan omdat we onze maximumcapaciteit hebben bereikt. 

Bloed laten prikken

Het is mogelijk om bloed te laten prikken in de praktijk. De assistentes zullen dit uitvoeren tussen 8.00 en 10.00 uur ’s ochtends. Hiervoor dient u een afspraak te maken op het assistentespreekuur.

Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg

In de praktijk is ook een praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) werkzaam. Patiënten kunnen bij haar terecht voor allerhande psychische klachten (burn-out, depressieve symptomen, stress, angst etc.) De POH-GGZ heeft spreekuur op de maandagmiddag en op dinsdag van 8.00 tot 16.30 uur. 

Contactgegevens

J.C.M. Dolman

huisarts

 

Nieuwe Markt 2 B

6101 CT Echt


T 0475 48 12 36

Nieuws

Patiëntomgeving

Huisartsenpraktijk Dolman biedt u de mogelijkheid uw gezondheidszaken online te regelen via de online patiëntomgeving. Klik op onderstaande button om u aan te melden. 

Via uw online patiëntomgeving kunt u medicatie bestellen, een vraag stellen aan uw dokter en uw dossier inzien. Lees verder.

Vakantie

Van 08-08-2022 t/m 26-08-2022 is dr. Dolman op vakantie. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met de assistente. Tel: 0475-481236. Lees verder 

Bloed laten prikken

Lees verder

 

Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidzorg

Lees verder